Osumnjičenoj za pokušaj ubistva 7-godišnjeg sina određen pritvor

Negirala krivicu

Osumnjičenoj za pokušaj ubistva 7-godišnjeg sina određen pritvor

Cetinjska policija lišila je slobode M.P. (40) iz Srbije zbog postojanja osnovane sumnje da je na teritoriji naše države počinila krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu svog sedmogodišnjeg sina.

Dječak je doveden juče u Dječiju bolnicu u Podgorici sa više ubodnih rana u predjelu grudi. Hospitalizovan je i van životne opasnosti.

Njegova majka je danas saslušana i određen joj je zadržavanje do 72 sata zbog opasnosti od bjekstva i zbog mogućeg uticaja na svjedoke.

Ona je prilikom saslušanja negirala krivično djelo koje joj se stavlja na teret.

Prema pisanju medija, pronađen je i nož kojim je, sumnja se, M.P. pokušala da ubije sina.

Sve se dogodilo u iznajmljenoj kući na Rijeci Crnojevića, a incident su prijavile komšije. Policija je majku sa djetetom zatekla u kući gdje su bili vidljivi tragovi krvi. Nezvanično, dječak je i ranije bio fizički zlostavljan od strane majke. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.