POKS: Uhapsiti startletu jer je zastavom Srbije obrisala zadnjicu
Foto:Screenshot

POKS: Uhapsiti startletu jer je zastavom Srbije obrisala zadnjicu

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je policiju i srpsko pravosuđe da po hitnom postupku uhapse i osude, kako su naveli, starletu Zoranu Đokić, nekadašnju učesnice rijaliti programa ”Parovi”, koja je pred kamerama zastavom Srbije obrisala zadnjicu.

"Zastava Kraljevine Srbije bila je jedina zastava na cijelom svijetu koju za vrijeme Prvog svjetskog rata neprijatelj nije uspio da zarobi i oskrnavi. Za nju je poginulo više od milion Srba, a hiljade su radije dale glavu nego dozvolile da padne neprijatelju u ruke. Danas zastavom Republike Srbije svaka p******utka može nekažnjeno da obriše zadnjicu i to pred milionima gledalaca. To je najjasnija i vrlo slikovita razlika između kraljevine i republike. Ovakve stvari će se dešavati dok država ne reaguje na pravi način i ne počne da primjenjuje zakon", izjavio je potpredsjednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Vojislav Mihailović.

472728zoranadjokic1ls

Foto:Screenshot

POKS je prije nekoliko dana  podnio i krivičnu prijavu protiv starlete Aleksandre Subotić, zato što je obnažena gazila zastavu Srbije i time, smatraju, vrijeđala sve građane Srbije i počinila krivično djelo kažnjivo zakonom.

"Očekujemo brzu reakciju nadležnih organa i adekvatno sankcionisanje ovog sramnog čina, kako se ništa slično u budućnosti ne bi dešavalo.", zaključili su iz POKSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.