Produžen pritvor Pazarcu koji je pretukao bivšu suprugu u dvorištu škole
Dženel Alihodžić, foto: Kodex

Bijelo Polje

Produžen pritvor Pazarcu koji je pretukao bivšu suprugu u dvorištu škole

Protiv Novopazaraca Dženela Alihodžića (32) podnijet je optužni prijedlog zbog krivičnog djela nasilje u porodici. Njemu je istovremeno na još mjesec produžen pritvor.

Alihodžić je tokom saslušanja izrazio žaljenje i kajanje što je postupio na takav način prema svojoj bivšoj ženi, piše Dan.

“Priznajem da sam je udarao, ali ne želeći da joj nanesem bilo kakve povrede. Ne opravdavam sebe. Bio sam potpuno van sebe, iziritiran i isjekiran zbog svega što mi se dešava u porodici. Naime, isključivi motiv moga bijesa, koji nijesam sebi smio dozvoliti, jeste to što nijesam bio u mogućnosti da viđam svoje dvoje maloljetno djece. To mu bivša supruga nije dozvoljavala iako za to imam pravosnažnu sudsku presudu. Želio sam samo da razgovaram sa suprugom, koja ni to nije željela. Ne znam šta mi je onda bilo, ugledao sam neku drvenu letvu u blizini i udario je”, kazao je Alihodžić.

On je uhapšen 29. oktobra blizu granice Crne Gore i Srbije, u mjestu Sipanje zbog sumnje da je u dvorištu osnovne škole u Bijelom Polju pretukao nastavnicu matematike, bivšu suprugu Edisu Zoronjić (30).

Zoronjić je zadobila teške tjelesne povrede u vidu preloma desne šake, te više povreda po glavi i tijelu, saopšteno je tada Kodexu iz Opšte blonice Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.