Pešić: Briselski „promo“ Bečića i Abazovića pretvorio se u loš marketinški uradak
Nikola Pešić

Pešić: Briselski „promo“ Bečića i Abazovića pretvorio se u loš marketinški uradak

Aleksa Bečić, uz podršku Dritana Abazovića i nekolicine istomišljenika, zaputio se do Brisela da, pod plaštom brige za sudbinu opozicionih kolega, zapravo zakuka nad svojom sopstvenom, kazao je Nikola Pešić predsjednik Savjeta mladih DPS-a Crne Gore.

Pešić je ocijenio da ne treba biti posebno politički pismen, pa pročitati da ono što  Bečić  između redova spominje nekakvo fabrikovanje afera i u sve to miješa Univerzitet, zapravo, aludira na provjeru autentičnosti njegovog magistarskog rada, koja mu očigledno iz nekog razloga, kako je kazao, pretpostavljaju i kojeg, ne odgovara. 

"Spominje dvojac Bečić - Abazović nekakav "progon", ali u pogrešnom kontekstu. Tu riječ treba da upotrijebe samo kada budu briselskim činovnicima objašnjavali kako su uz pomoć sopstvene sujete i licemjerja, sami sebe prognali sa crnogorske političke scene. Da se iz promo sadržaja, onih označenih kao i nespretno prikrivenih, ne promole s’ vremena na vrijeme, niko ne bi znao da se ovi promoteri sopstvene demagogije i licemjerja i dalje bave politikom", kazao je Pešić.

Prema njegovim riječima, znaju i Abazović i Bečić da su upornim bojkotom Parlamenta i pokušajem  marketinškog, a ne suštinskog bavljenja izbornim zakonodavstvom, sebe doveli u bezizlaznu situaciju. 

"I ovaj "promo" iz Brisela, podržan od "prijateljskih" medija, trebalo je valjda da zaliči na opozicionu kolegijalnost i iskrenu zabrinutost. Suprotno početnoj zamisli, pretvorio se u loš marketinški uradak, nakon koga, vjerovatno, po ustaljenoj praksi, slijedi video spot sa briselskih ulica kojima, baš kao i na crnogorskoj političkoj sceni, tumaraju Bečić i Abazović tražeći izlaz iz slijepe ulice u koju su zahvaljujući sopstvenom neznanju ušli", naveo predsjednik Savjeta mladih DPS-a. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.