Brajović: Skupština nastoji da nađe najbolje rješenje za prevazilaženje nastale situacije
Ivan Brajović

Svi poslanički klubovi aktivno učestvuju

Brajović: Skupština nastoji da nađe najbolje rješenje za prevazilaženje nastale situacije

Na danas održanom Kolegijumu predsjednika Skupštine konstatovali smo da Skupština u okviru svojih Ustavnih ovlašćenja nastoji da iznađe najbolje rješenje za prevazilaženja nastale situacije, saopštio je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović.

Situacija se odnosi na hapšenje poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića.

"Redovne konsultacije koje obavljamo imaju za cilj da jednu politički i pravno komplikovanu situaciju pokušamo razjasniti i prevazići u okviru državnih institucija", kazao je Brajović.

Naglasio je da svi poslanički klubovi aktivno učestvuju, bez obzira na različite stavove i evidentne političke razlike.

"Ističem da je velika naša odgovornost kao predstavnika građana da u Parlamentu postupamo mudro i pažljivo i da mjerimo riječi koje izgovaramo. Isto to očekujemo od svih pojedinaca i insitucija van njega", poručio je predsjednik Skupštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.