U blizini granice sa Albanijom policija pronašla ranac sa heroinom
Foto:Uprava policije

Intenzivno se traga za osumnjičenim licima

U blizini granice sa Albanijom policija pronašla ranac sa heroinom

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su juče, postupajući na osnovu operativnih informacija, u mjestu Nabom, pronašli i zaplijenili oko 2,1 kilograma heroina. Crnogorska policija u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije intenzivno radi na identifikaciji i lociranju lica koja su odbacila opojnu drogu, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, policija je odbačeni heroin pronašla u blizini granice sa Albanijom.

"Pregledom lica mjesta policija je pronašla ruksak u kojem su se nalazila četiri pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 2,1 kg.O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge i službenici granične policiije Albanije, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", navodi se u policijskom saopštenju.

Kako se dodaje, opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja a službenici crnogorske i albanske policije nastavljaju komunikaciju i saradnju u cilju lišenja slobode lica koja su, kako se sumnja, prokrijumčarila drogu iz Albanije na našu teritoriju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.