Ksenija Pajčin bi danas napunila 41 godinu: Izgubila život zbog ljubavi
Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin bi danas napunila 41 godinu: Izgubila život zbog ljubavi

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao djevojka,puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu.

 Završila je osnovnu školu "Filip Kljajić Fića“ na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao djevojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pjevanjem i igranjem.

Karijeru je započela igrajući po diskotekama, a potom se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pjesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

565359ksenijapajcinls

Ksenija Pajčin

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode srela je na moru u Crnoj Gori 2008. godine, a upoznali su se nekoliko mjeseci kasnije na njegovo insistiranje.

Odmah su započeli vezu koja je bila puna ljubavi, ali i ljubomore i turbulentnosti.

PN1k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RnN01EQV8vMjhkNDY4YTA1YTIyMTI3Mjc3NzUxNDQ2OGQ4NjVhOGIuanBlZ5GTAs0EsACBoTAB

Ksenija i Filip

"Nikada me niko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam", pričala je Ksenija prijateljima.

Da je ljubomora obostrana pokazala je i Ksenija koja se oštro protivila Kapisodinom učešću u VIP "Velikom bratu".

Međutim, on je ipak ušao u kuću na mjesec dana, i Ksenija je to veoma teško podnijela. Uslijedio je raskid, ali i pomirenje nakon određenog perioda.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu prije nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pjevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cijev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tijela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Izvor:Blic

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.