Tumbaković: Krajnje interesantna grupa, vidimo šansu (VIDEO)
Reprezentacija Crne Gore

„Hrabi sokoli“ u grupi A kvalifikacija za EURO 2020. godine

Tumbaković: Krajnje interesantna grupa, vidimo šansu (VIDEO)

Na danas održanom žrijebu kvalifikacionih grupa za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine reprezentacija Crne Gore je za protivnike dobila nacionalne timove Engleske, Češke, Bugarske i Kosova.

Selektor našeg nacionalnog tima Ljubiša Tumbaković neposredno nakon žrijeba komentarisao je grupu u kojoj će nastupati „sokoli“ i ocijenio je kao vrlo interesantu, saopštili su iz Fudbalskog Saveza Crne Gore.

"Krajnje interesantna grupa sa izuzetkom selekcije Engleske koja je apsolutni favorit. Sve ostale reprezentacije u grupi će tražiti šansu. Moj prvi utisak nakon žrijeba je da vidimo šansu u ovoj grupi. Sam teren će pokazati koliko sam u pravu, ali prvi detalji izgledaju interesantno. Mi ćemo pokušati da se mobiilšemo, da napravimo korak naprijed kad je u pitanju stabilizacija ekipe. Nadam se da problemi koje smo imali u Ligi nacija neće biti prisutni i da ćemo sve utakmice u kvalifikacijama odigrati kompletni", rekao je Tumbaković.

Utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2020. godine održati u 12 gradova širom Starog kontinenta igraće se u martu, junu, septembru, oktobru i novembru naredne godine.

Plasman na završni turnir izboriće dvije prvoplasirane ekipe iz deset kvalifikacionih grupa, dok će preostala četiri mjesta pripasti učesnicima baraža u kojem igraju pobjednici grupa Lige nacija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.