Kusovac: Postigli smo odličan rezultat u razvoju opštine kao turističkog brenda
Foto: Miko Đuričić / Turistička organizacija Tivat

Tivtu tri od pet priznanja WBA

Kusovac: Postigli smo odličan rezultat u razvoju opštine kao turističkog brenda

„Činjenica da su tri od pet nagrada na 14. dodjeli godišnjih nagrada u turizmu Wild Beauty Award otišle zapravo u Tivat, za najbolje hotele i restorane u zemlji, potvrđuje da smo postigli odličan rezultat u razvoju opštine kao turističkog brenda“, ocijenio je predsjednik Opštine Tivat, dr Siniša Kusovac.

Na dodjeli WBA, nagrade za najbolji hotel, za najbolji mali hotel i najbolji restoran otišle su u Tivat, i to hotelima The Chedi Luštica Bay i La Roche i restoranu Murano u hotelu Regent

„Prepoznavanje razvojnih šansi, dinamična reforma lokalne zajednice te stvaranje neophodnih preduslova za ekonomski prosperitet postavio je Tivat na mjesto lidera ekonomskog razvoja u Crnoj Gori. Takvim pristupom i odgovornom investicionom politikom, Tivat je obezbijedio interesovanje velikih investitora, danas naših partnera zahvaljujući kojima smo i na mapi prestižnih turističkih destinacija Mediterana“, dodao je Kusovac.

U Tivtu se kako je istakao razvijaju veliki investicioni projekti ukupno vrijedni više od dvije milijarde eura.

"Kroz projekat Porto Montenegro, Tivat je postao jedini grad na svijetu koji ima platinum marinu sa pet zvjezdica. Luštica Bay, kao projekat izgradnje integrisane turističke destinacije na oko sedam miliona metara kvadratnih na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, vrijedna više od 1,1 milijardu eura, jedan je od najvećih u ovom dijelu Evrope", navodi se u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.