Supruga Nebojše Medojevića najavila protest ispred suda
Marina Medojević

Ukoliko žalba na odluku suda o zatvoru bude odbijena

Supruga Nebojše Medojevića najavila protest ispred suda

Marina Medojević najavila je protest ukoliko odluka Višeg suda na žalbu o stavljanju u zatvor njenog supruga Nebojše, bude odbijena.

Marina Medojević je istakla da do 14 časova čeka odluku suda, do kada je rok da odgovore.

"Ukoliko odluka suda ne bude u skladu sa pravom, zakonom i Ustavom Crne Gore a to znači produženje zatvorske kazne koja je donešena protiv ustavno i protiv zakonito, ja izlazim da protestujem ispred suda. Pozivam građane da mi se pridruže, ne glasače bilo koje partije već građane", kazala je supruga Medojevića.

Ona je istakla i da to nije borba za Nebojšu ili bilo koga drugog nego za pravo, pravdu, dostojanstvo i obraz Crne Gore.

"Ovo je atak na slobodnu misao, na slobodu izražavanja. Ovo je sramota! Odluku Apelacionig suda ću da čekam ispred zgrade suda u 14 časova", poručila je Marina Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.