Majka ubijene bebe: Tukao je na moje oči, nisam smjela ništa da kažem
Jašari sa ćerkom i ženom, foto:Novosti

Otac pretukao petomjesečnu ćerku nasmrt

Majka ubijene bebe: Tukao je na moje oči, nisam smjela ništa da kažem

Tukao je je bebu na moje oči. Nisam smjela ništa da kažem, jer sam se plašila da će da naudi i meni i sinu. Gledala sam kako je bije bez milosti - kaže Milena Jašari (18), majka petomjesečne djevojčice, koju je, kako se sumnja, nasmrt prebio otac Fardi Jašari prošle nedelje u porodičnoj kući u Zemunu u Srbiji.

On je u petak saslušan u beogradskom Višem tužilaštvu, koje je predložilo određivanje pritvora zbog opasnosti da će ponoviti djelo, kao i zbog uznemirenja javnosti. Viši sud je prihvatio taj predlog i odredio pritvor Jašariju do 30 dana.

Podsjetimo, beba je primljena u bolnicu sa višestrukim povredama kojima je nažalost podlegla. Obdukcijom je navodno utvrđeno da je imala prelom rebara i brojne krvne podlive po glavi i rukama.

Porodica osumnjičenog koja je došla iz Njemačke na sahranu primijetila je čudno Fardijevo ponašanje, a rečeno im je da se beba ugušila. Ipak, posle sahrane Jašari je navodno majci ispričao da sumnja da je on ubio dijete, pišu Večernje novosti.

Porodica Jašari u kojoj se 23. novembra dogodila tragedija, nije ni po kom osnovu bila na evidenciji Centra za socijalni rad u Zemunu. Dio porodice Jašari, koja živi u Njemačkoj, nije materijalno ugrožen, te ni iz materijalnih razloga nisu imali potrebe da se obrate sistemu socijalne zaštite.

Kako navode Novosti, da nasilje Fardija Jašarija nije bila rijetkost u ovoj porodici potvrdile su ne samo komšije, već i neki od rođaka. I supruga Milena i dvogodišnji sin često su bili u modricama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.