Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika
Zindović i Pažin, foto: Screenshot

Opredijelili sredstva za nadoknadu materijalne štete koju je Zindović pretrpio

Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika

Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika koji savjesno i odgovorno obavljaju svoje dužnosti po pravilima službe i u interesu građana Crne Gore, saopštio je potpredsjednik Vlade Zoran Pažin prilikom susreta sa Rašom Zindovićem, službenikom ZIKS-a čiji su automobil i fasada zgrade u kojoj živi oštećeni u eksploziji 6. novembra ove godine.

"Potpredsjednik Pažin je čestitao Zindoviću na visokoj profesionalnosti i posvećenom radu na obavljanju radnih zadataka, naglašavajući da državni službenici poput njega daju presudan doprinos izgradnji pravednog i bezbjednog društva u Crnoj Gori", saopšteno je iz kabineta Pažina.

Osim toga, Pažin je kazao da je Vlada opredijelila odgovarajuća sredstva u cilju nadoknade materijalne štete koju je Zindović pretrpio prilikom napada na njegovu imovinu.

"Potpredsjednik je takođe pohvalio brzu reakciju policije, koja je istog dana rasvijetlila ovaj slučaj i lišila slobode L.Đ. iz Danilovgrada za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog djela", saopšteno je.

zindovic

Zindović

Službenik Rašo Zindović zaposlen je u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija od 2008. godine. U toku dosadašnjeg radnog angažmana ostvario je izuzetne rezultate u radu i prema svim paramentima koji su relevantni za ocjenjivanje državnog službenika Zindović je dobijao odlične ocjene.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.