Hvala Vam predsjedniče: Tramp se na Tviteru zahvalio samom sebi! (FOTO)
Donald Tramp

Hvala Vam predsjedniče: Tramp se na Tviteru zahvalio samom sebi! (FOTO)

Obilježavanje američkog praznika Dana zahvalnosti je završeno, a predsjednik Donald Tramp vratio se svom omiljenom načinu komunicaranja sa javnošću - tvitovanju, i u jednoj od poruka po prvi put je izrazio zahvalnost - samom sebi.

"Tako je sjajno što cijene goriva padaju (hvala predsjedniče T). Dodajte to, što je poput velikog smanjenja poreza, našim ostalim dobrim ekonomskim vijestima. Inflacija oborena (jel čujete to vi u Fed (Federalne rezerve))!", poručio je Tramp na Tviteru. 

U drugom tvitu o migrantima iz Centralne Amerike koji se kreću ka američkoj granici, Tramp je kazao da bi bilo "veoma pametno kada bi Meksiko zaustavio Karavane mnogo prije nego što stignu do južne granice SAD ili kada ih zemlje porijekla ne bi puštale". 

"Demokrate su stvorile ovaj problem. Nema prelaska!", napisao je Tramp.

 

 

Američki predsjednik je na Tviteru prokomentarisao i proteste u Parizu izazvane odlukom francuske vlade da poveća takse na gorivo. 

"Veliki i nasilni francuski protesti ne uzimaju u obzir to koliko se Evropska unija loše odnosi prema SAD- u kada je u pitanju trgovina ili kada su u pitanju poštene i razumne uplate na ime naše velike vojne zaštite. Obije te teme moraju uskoro da se isprave", naveo je Tramp.

 

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.