Magični napitak za blistavu kožu i bez ijedne bubuljice
Foto: Ilustracija

Svakog jutra prije doručka popijte čašu

Magični napitak za blistavu kožu i bez ijedne bubuljice

Kvalitet kože, pored genetskih predispozicija, najviše zavisi od ishrane. Mnogo puta je pisano o sjajnim dejstvima kurkume i ono što je najbitnije lako se pronalazi.

Svakog jutra prije nego što doručkujete popijte napitak sa kurkumom koji će kožu lica kroz dvije nedjelje upotpunosti očistiti i osvježiti.

Sprema se za minut.

Recept

Sipajte kurkumu u čašu sa vodom, i promiješajte. Napitak se pije u prvom dijelu dana. Prije, ili poslije doručka. Možete dodati prstohvat bibera, da se mješavina dobro apsorbuje. Pijte ovaj napitak dvije nedjelje, poslije napravite pauzu (2 nedjelje).

S obzirom da je kurkuma poznata i kao prirodni antibiotik, kod primjene napitka postoje kontraindikacije, zato je najbolje da prije upotrebe se konsultujete sa svojim ljekarom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.