Nove linije: Iz Minhena i Frankfurta do Tivta vikendom
Ilustracija

Od aprila 2019.

Nove linije: Iz Minhena i Frankfurta do Tivta vikendom

Najveći i najjači avioprevoznik u Evropi, njemačka nacionalna aviokompanija Lufthansa, ulazi na crnogorsko tržište, saznaju podgoričke Vijesti.

Lufthansa će počev od 13. aprila naredne godine, dva puta nedjeljno letjeti iz Njemačke za Tivat i to subotom iz Minhena a nedjeljom iz Frankfurta.

Lufthansa je stavila u prodaju karte za svoje nove linije iz Njemačke prema Crnoj Gori, a na kojima će saobraćati avioni tipa auirbus A-319.

Dolazak Lufthanse koja je jedan od najjaćih tzv. legacy carierr-a na svijetu u Crnu Goru od izuzetnog je značaja za preduzeće Aerodromi Crne Gore i našu turističku privredu uopšte.

Plod je to višemjesečnih napora menadžmenta ACGda na naše aerodrome dovedu njemačku aviokompaniju, zbog čega je od početka godine do sada održano više sastanaka čelnika ACG sa rukovodiocima Lufthanse za jugoistočnu Evropu, pišu Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.