Dok su čistili kuću pronašli milionski loto listić
Harold i Tina Erenberg

Dok su čistili kuću pronašli milionski loto listić

Harold i Tina Erenberg iz gradića Mandevil u američkoj državi Luizijana spremajući kuću za proslavu Dana zahvalnosti, pronašli su loto listić koji su kupili prije više od šest mjeseci. Ispostavilo se da taj „pronalazak“ vrijedi 1,8 miliona dolara.

Tina Erenberg rekla je da je dobitni listić pronašla na noćnom stočiću koji nije ranije pregledala, navodi su saopštenju Lutrije Luizijane.

Izvlačenje je održano još 6. juna, a listić Erenbergovih je jedini bio dobitni.

Da su čekali još dvije nedjelje ne bi dobili ni dolara, pošto bi rok za preuzimanje dobitka od 180 dana istekao.

Erenbergovi ističu da nisu mogli da vjeruju svojim očima. Jedno vrijeme su neprestano zvali kol centar lutrije i iznova provjeravali dobitnu kombinaciju.

Kada se odbije porez, ostaje im 1,2 miliona dolara. Kažu da nemaju planove za neke velike kupovine ili egzotična putovanja.

Tvrde da će citavi dobitak uložiti u penzijsko osiguranje.

RTS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.