Leskovac: Tromjesečna beba pala sa 4. sprata, sumnja se da je majka bacila
Foto:Novosti.rs

Leskovac: Tromjesečna beba pala sa 4. sprata, sumnja se da je majka bacila

U centru Leskovca u Srbiji tromjesečna beba muškog pola je pala sa zgrade.Prema prvim nezvaničnim informacijama, moguće je da je majka sa četvrtog sprata bacila bebu.

U leskovačkoj policijskoj upravi rečeno je da su dojavu da je beba pala sa visine primili oko 15.30.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt tromjesečne bebe, muškog pola, javlja RTS.

Tragedija se dogodila u Ulici Živojina Mišića, u samom centru Leskovca.

Policija i tužilaštvo utvrđuju okolnosti ove tragedije.

Kako navode Novosti, komšije pričaju da se u trenutku tragedije, nešto posle 15 časova, čuo vrisak, a zatim i jak udarac o beton.

Prema nezvaničnim saznanjima u stanu sa majkom i stradalom bebom u trenutku tragedije bio je i otac djetata kao i njihova starija ćerka. Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.