Od srijede osjetno zahlađenje, snijeg na sjeveru
ilustracija

Meteorolog Branko Micev najavljuje

Od srijede osjetno zahlađenje, snijeg na sjeveru

U Crnoj Gori će do srijede biti nestabilno vrijeme, sa kišom i sjevernim vjetrom, a potom slijedi osjetan pad temperature i mogućnost sniježnih padavina na sjeveru, najavio je meteorolog Branko Micev.

Micev za danas prognozira jače naoblačenje.

"Uglavnom od sredine dana i u popodnevnim satima ponegdje sa kišom, prvo u zapadnim i jugozapadnim predjelima. Do kraja dana i tokom noći, subotu na nedjelju, kiša će se proširiti i na ostale predjele Crne Gore. U nedjelju nas očekuje oblačno vrijeme sa kišom, sredinom dana, odnosno u popodnevnim i večernjim satima. U centralnim i južnim oblastima, naročito na jugozapadu, mjestimično se očekuju obilnije količine kiše", najavio je Micev za Dan.

U isto vrijeme, kako dodaje, očekuje se umjeren do pojačan južni vjetar u višim oblastima na sjeveru i duž obale.

"Ponedjeljak i utorak biće u znaku pretežno oblačnog vremena, povremeno sa kišom, uglavnom slabijeg intenziteta u odnosu na nedjelju. Za srijedu se očekuje osjetno zahlađenje, pad temperature, jačanje sjevernog vjetra. U srijedu će na jugu doći do prestanka padavina sa postepenim djelimičnim razvedravanjem i jačim sjevernim vjetrom. Na sjeveru biće pretežno oblačno, osjetno hladnije, a u planinskim oblastima biće uslova za pojavu sniježnih padavina", naveo je Micev za Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.