Koncert Hari Mata Harija ispred Vječne vatre u novogodišnjoj noći
Sa konferencije

Koncert Hari Mata Harija ispred Vječne vatre u novogodišnjoj noći

Građanima Podgorice i Novog Pazara protekla dva dana predstavljen je program „Sarajevo novogodišnji centar regije“.Na konferenciji za novinare u podgoričkom hotelu Hilton predstavnici Grada Sarajeva i Turističke zajednice Kantona Sarajevo najavili su veliki koncert regionalne zvijezde Hari Mata Harija koji će se ispred Vječne vatre održati u novogodišnjoj noći.

Trodnevna manifestacija, kako je naglašeno, obuhvata i koncert ozbiljne muzike u izvođenju ansambla Muzikart, te koncert kultne grupe Bombaj Štampa, u prvoj noći 2019. godine.

Na konferenciji za novinare istaknuto je da već sada veliki broj agencija iz Hrvatske, ali i drugih zemalja regiona nudi dolazak u Sarajevo na najbolju novogodišnju zabavu u regionu.

Kako je saopšteno iz Odjeljenja za odnose sa javnošću Grada Sarajevo, prezentacija programa „Sarajevo novogodišnji centar regije“ u Novom Pazaru je privukla veliku pažnju, a turistički radnici su najavili svoju podršku te dolazak u glavni grad BiH.

Prisutnima su izneseni podaci o snažnom turističkom rastu u Sarajevu te, na upit novinara o novim projektima poput Trebevićke žičare i predstojećeg Evropskog olimpijskog festivala mladih EYOF.Upućen je zajednički poziv građanima Podgorice i Novog Pazara da za novogodišnje praznike dođu u Sarajevo, a brojnim građanima ova dva grada uručene su posebne pozivnice za dolazak na trodnevni sarajevski spektakl za nešto više od mjesec dana -  kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.