Popović: Budva svojom bogatom turističkom ponudom dokazala svoj imidž crnogorske metropole
Andrija Popović

Čestitka LP povodom Dana Opštine Budva

Popović: Budva svojom bogatom turističkom ponudom dokazala svoj imidž crnogorske metropole

Predsjednik Liberalne partije, Andrija Popović građanima i građankama Budve, predsjedniku Opštine Draganu Krapoviću u svoje lično i u ime svoje partije čestita 22. novembar - Dan Opštine Budva.

Popović je rekao da je Budva svojom bogatom turističkom ponudom i prirodnim ljepotama i potencijalima dokazala svoj imidž crnogorske metropole po kojoj se za našu državu zna na svim meridijanima.

Kako je kazao,takav trend je definitivno uticao i na stalni rast životnog standarda građana Budve i bogatstvo tržišta koje omogućava svakome da iskaže svoje potencijale i mogućnosti. 

"Svjesni smo i izazova koji stoje pred takvim daljim napretkom Budve. Suočiti se sa problemima koji muče građane i lokalnu samoupravu, izboriti se sa divljom gradnjom i korupcijom te urediti turističke i gradske kapacitete planski, biće imperativ Budve. Uvjeren sam da jasnom strategijom održivog razvoja i pametnom politikom rukovođenja gradom, Budva i njeni građani neće imati prepreka za sve kvalitetniji standard života", naveo je predsjednik Liberalne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.