Ulcinj: Privremeno uspostavljeno napajanje strujom
Foto:Ul info

Oštećen dalekovod

Ulcinj: Privremeno uspostavljeno napajanje strujom

Ekipe CEDIS- a su uspjele privremeno da uspostave napajanje električnom energijom za 322 domaćinstva u Ulcinju "iako je situacija dosta složena".

Prilikom izvođenja radova na rekonstrukciji puta Ulcinj – Krute Vladimir došlo je do oštećenja DV 10kV “Gač-Sv. Đorđe”, pa je bez napajanja električnom energijom ostalo 14 TS 10/0,4kV sa kojih se napajaju 322 korisnika.

Kako je saopšteno iz CEDISa i pored privremenog uspostavljanja napajanja ekipe nastavljaju sa radovima na otklanjanju kvara do konačne opravke dalekovoda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.