Ivica Todorić izišao iz zatvora
Foto: AA

Ivica Todorić izišao iz zatvora

Nakon što je uplatio kauciju od milion eura, bivši vlasnik koncerna Agrokor Ivica Todorić napustio je nakon 13 dana istražni zatvor u Remetincu.

Ivica Todorić oko 17 sati je napustio istražni zatvor u Remetincu, gdje su po njega došli supruga Vesna i lični vozač Todorića, javlja Anadolija.

Todorić se nakon milion eura kaucije položene danas na Županijskom sudu u Zagrebu ima pravo braniti sa slobode za vrijeme istrage, a možda i za vrijeme sudskoga procesa ukoliko bude pokrenut protiv njega za privredni kriminal i malverzacije teške preko milijardu kuna.

Osim kaucije, koju su za njega položili zasad anonimni prijatelji, Todoriću je određena zabrana napuštanja mjesta prebivališta, odnosno grada Zagreba, a oduzet mu je i pasoš.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.