Zatvoren put Tivat-Budva, velike kolone vozila, letovi preusmjerni na Aerodrom PG
Foto: Radio Tivat

Zatvoren put Tivat-Budva, velike kolone vozila, letovi preusmjerni na Aerodrom PG

Saobraćaj na putnom pravcu Tivat -Budva zatvoren je za saobraćaj, javio je Auto moto savez Crne Gore.

"Putni pravac Tivat - Budva zatvoren je za sve katogorije vozila na potezu aerodrom Tivat-kružni tok-kružni tok Radovići", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz AMSCG do obustave je došlo zbog veće količine vode na kolovozu.

Policija je uspjela djelimično normalizovati saobraćaj na dionici preko Kavča, gdje su vozači bili zaglavljeni tokom poslije podneva.

Intervencijom kotorske i tivatske policije automobili su počeli da se okreću nazad i situacija je polako počela da se popravlja. Međutim, mnogo je automobila pa se saobraćaj u jednom pravcu odvija otežano.

Vozači kažu da policiju treba pohvaliti, jer da nije bilo nijhove intervencije, noć bi vjerovatno proveli u zaglavljenim automobilima, prenosi Radio Tivat.

Zbog nevremena zastoj je i na putu ka Radovićima.

Na većini puteva u Crnoj Gori saobraća se usporeno i otežano, zbog vode na saobraćajnicama i pojave odrona.

Jedini avion koji je danas poletio sa tivatskog aerodorma jeste jutarnji let nacioanalne aviokompanije na liniji Tivat – Beograd.

Svi ostali letovi i u odlascima i dolascima su zbog jakog nevremena, smanjene vidljivosti,a kako i veće količine vode na pisti, preusmjereni na podgorički aerodrom, saopštilli su Radio Tivtu sa Aerodroma Tivat.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.