Tumbaković očekuje pobjedu Crne Gore protiv Rumunije, Marušić: Spremili smo se
Foto: AA

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta

Tumbaković očekuje pobjedu Crne Gore protiv Rumunije, Marušić: Spremili smo se

Crna Gora i Rumunija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu posljednjeg kola "C" grupe fudbalske Lige nacija. Uoči sjutrašnjeg duela, iz tabora Crne Gore poruka da očekuju trijumf protiv selekcije Rumunije, koja je i dalje u igri za prvo mjesto u grupi.

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković na današnjoj konferenciji uoči meča sa Rumunima poručio da je cilj pobjeda u sjutrašnjem meču, ali i način na koji će pokušati da do nje dođu.

 Tumbaković je kazao da su igrači svjesni značaja utakmice, navodeći da je primarni zadatak da se ekipa bori i da bude spremna da ostvari rezultat koji želi. 

“Želimo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo. To je naš primarni zadatak. Da se suprotstavimo Rumuniji i da nađemo neku satisfakciju za nešto što smo propustili protiv Srbije”, kazao je Tumbaković na konferenciji za novinare. 

tumbakovic

Tumbaković, foto:AA

On je kazao je da svaka utakmica ima psihološko opterećenje i svoj cilj.

“Došli smo u situaciju da sjutrašnja ima status odlučujuće, ali to je normalno u sportu. Samo je pitanje kako ćemo da se snađemo. Mi ćemo se truditi da držimo koncentraciju, što nismo imali u određenom dijelu meča u Beogradu”, rekao je Tumbaković. 

Kolo prije kraja u grupi "C", Srbija ima 11 bodova, Rumunija devet, dok je Crna Gora treća sa sedam bodova. U slučaju poraza u sjutrašnjem meču, Crna Gora bi teoretski mogla da ispadne u "D" grupu.

2018111923349906939149537Web

Marušić, foto:AA

Defanzivac Crne Gore Adam Marušić kazao je da respektuje Rumuniju i da zna o kakvoj se ekipi radi. 

“Analizirali smo ih, spremili se dobro. Oni su dobra ekipa. Od početka moramo da uđemo jako, maksimalno koncentrisani, svih 90 minuta”, kazao je Marušić.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu im da ostvare željeni rezultat.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.