Budućnost savladala Partizan, Džikić: Igrali smo pametnije i čvršće
Foto:KK Budućnost

Budućnost savladala Partizan, Džikić: Igrali smo pametnije i čvršće

Košarkaši Budućnost Volija savladali su ekipu Partizana u Podgorici rezultatom 75:71u utakmici osmog kola ABA lige

 Plavi su sjajnom igrom tokom svih 40 minuta savladali KK Partizan NIS i zabilježili šestu pobjedu u ABA ligi. 

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Erl Klark sa 20, Edvin Džekson i Danilo Nikolić dodali su po 11, a poen manje Nemanja Gordić.

U beogradskom timu najbolji je bio Stefan Janković sa 15 koševa.

Budućnost 21.novembra gostuju ekipi Khimki Moscow Region dok u petak 23.novembra u Moraču dolazi ekipa CSKA Moscow.

Aleksandar Džikić, trener KK Budućnost VOLI čestitao je timu Partizana na dobroj igri.

"Svih 40 minuta su bili u igri za trijumf. Pravili su greške, kao i mi. To je tim koji će se boriti za titulu, želim da javnost zapamti ove riječi. Najzadovoljniji sam činjenicom da smo se energijom uspjeli da se dignemo nakon evroligaškog trijumfa. Uporedio bih ovaj meč sa duelom sa Cedevitom, koja se nije završila onako kako smo očekivali. Sada smo igrali pametnije, čvršće. Znači nam takva pobjeda, više igračima nego meni lično. Sve je lakše kada se pobjeđuje. Promijenili smo način igre, to nas mnogo otvara i tad smo prilično neprijatni u napadu. To naravno neće moći protiv ekipa koje imaju, na primjer, Odža i Cirbesa pod košem", kazao je Džikić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.