Novembarski dani u Tivtu: Za pet dana 18 manifestacija
Opština Tivat

Izložbe, koncerti, sportski i turistički događaji će biti na repertoaru

Novembarski dani u Tivtu: Za pet dana 18 manifestacija

U okviru „Novembarskih dana“, od ponedjeljka, 19. novembra do petka, 23. novembra, u organizaciji sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mlade i sport i drugih institucija Opštine Tivat biće organizovano 18 događaja, uključujući izložbe, koncerte, sportske i turističke manifestacije.

Program pod nazivom “Radovići svome gradu”, biće upriličen u ponedjeljak u 11 časova u Domu kulture „Uroš Rautović“ u Radovićima, saopšteno je iz Opštine Tivat.

 Kroz recitaciju, pjesmu, ples i igru publici će se predstaviti djeca članovi KUC “Kadena” i učenici OŠ” Branko Brinić”. Istog dana u 17 časova u Boćarskoj hali Kalimanj biće priređen boćarski turnir. Koncert KIC pop hora „Bez dileme – antifašizam“ publika će moći da prati u 20 časova u tivatskom Centru za kulturu.

PLAKATZA2111

Kako kažu iz OT uspješni sportisti i dodjela godišnjih priznanja u planu će biti u utorak, u 11 časova u multimedijalnoj sali Opštine Tivat, dok će u 19 časova biti organizovana izložba fotografija „Tivat u velikom ratu“ u DTV Partizan.

U srijedu, 21. novembra nizom događaja biće obilježen Dan Opštine Tivat. Već u osam časova održaće se trka mira od crkve Sv. Roka do Spomenika palim borcima. Pola sata kasnije kros će trčati učenici OŠ „Drago Milović“, a već u 9 časova predviđeno je polaganje vijenaca na Spomenik palim borcima.

Slijede ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice ispred zgrade Opštine, svečani defile kroz grad, kolo Bokeljske mornarice na šetalištu Pine, te svečana sjednica Skupštine opštine Tivat. Sekretarijat za kulturu i Turistička organizacija Tivta, od 12 do 14 časova, organizovaće manifestaciju „Gradu za rođendan“ na Trgu magnolija.

Službi zaštite i spašavanja novo vatrogasno vozilo vrijedno 60 hiljada eura biće uručeno u četvrtak u 10 sati, a u 20 časova u DTV Partizan biće upriličen koncert Srednje muzičke škole.

Dječiji parlament zasjedaće u multimedijalnoj sali Opštine u petak u 10 časova, u 19 sati učenici Srednje muzičke škole u koncertnoj dvorani predstaviće se koncertom „Ona živi da se čuje“, dok će u 20 časova ljubitelji mode moći da pogledaju reviju Radojke Tepavac i izložbu fotografija Mihalea Đuričića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.