Nezaustavljivi Đoković brzo i lako protiv Andersona za finale Londona
Novak Đoković

Za svoju šestu titulu na završnom mastersu boriće se protiv Zvereva

Nezaustavljivi Đoković brzo i lako protiv Andersona za finale Londona

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se sinoć u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u polufinalu pobijedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:2, 6:2.

Đoković će se za svoju šestu titulu na završnom mastersu boriti protiv Njemca Aleksandera Zvereva, koji je juče eliminisao Rodžera Federera.

Srpski teniser je do svog sedmog finala na završnom ATP turniru stigao poslije sat i 15 minuta igre.

Prvi igrač svijeta je sjajno počeo meč pošto je odmah u prvom gemu napravio brejk, a potom je u trećem gemu propustio još dvije prilike da prednost i dodatno uveća.

Poslije trećeg gema Anderson je pronašao svoj ritam, zaigrao je malo bolje, ali nije uspijevao da ugrozi Đokovića koji je lako osvajao poene na svoj servis.

Tačku na prvi set Đoković je stavio u sedmom gemu kada je napravio novi brejk.

Kako je počeo prvi, tako je počeo i drugi set brejkom i to je bila najava kraja za Andersona na ovom meču.

Đoković je i poslije toga nastavio da dominira na terenu i vrlo brzo je na semaforu pisalo 5:1.

Anderson je uz dosta muke uspio da osvoji sedmi gem, ali je Đoković naredni dobio sa nulom i tako zakazao finale sa Zverevim.

Finale je večeras od 19.00 sati.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.