Tumbaković: Popravili smo utisak iz Crne Gore, ali je moglo više
Ljubiša Tumbaković, foto:AA

Tumbaković: Popravili smo utisak iz Crne Gore, ali je moglo više

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je nakon poraza da su popravili utisak iz Podgorice, ali da je možda moglo i više, dok je selektor Srbije Mladen Krstajić izjavio da je Srbija u Beogradu zasluženo pobijedila Crnu Goru.

Srbija je pobijedila Crnu Goru rezultatom 2:1 u petom kolu Lige nacija u Beogradu.

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da je prvo poluvrijeme imalo pozitivnu energiju, ali ta dva gola Srbije su potpuno poremetila koncept, prenosi Anadolija.

"To je bilo mnogo bolje u drugom poluvremenu, možda smo mogli da damo i koji gol više, ali smo popravili utisak iz Podgorice i popravili smo utisak u odnosu na prvo poluvrijeme", rekao je Tumbaković u Beogradu.

Prema njegovim riječima, izmjena rasporeda igrača u drugom poluvremenu je imala za cilj da promijeni tok utakmice.

"Sad protiv Rumunije imamo drugu dimenziju da se izborimo za neki drugi status u odnosu na današnju utakmicu", naveo je.

Kako je dodao, ovom utakmicom je Srbija "praktično osvojila u grupi prvo mjesto".

Srbija je sada prva u grupi sa 11 poena, Crna Gora ima sedam, Rumunija ima šest, a Litvanija je bez poena. Rumunija i Litvanija igraju večeras.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je na konferenciji za novinare zahvalio navijačima koji su došli uprkos hladnom vremenu, a čestitao je Crnoj Gori na "fer i korektnoj igri na terenu".

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, to moram da kažem, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo postigli dva gola", rekao je, dodavši da je bilo još šansi koje je trebalo iskoristiti te da je trebalo da se završi utakmica rezultatom 2:0.

Krstajić je rekao da je najbitnije da igrači shvate šta je problem, kako bi iz utakmice u utakmicu bili sve bolji, a da ne dolazi do "pada igre u drugom poluvremenu".

Kako je objasnio, kada imaš rezultat 2:0, onda treba da se završi tako utakmica svaka, čak i sa "bratskom Crnom Gorom".

Srbija u utorak, 20. novembra, igra sa Litvanijom, dok će Crna Gora igrati sa Rumunijom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.