Sok uhvaćen kako pokušava da obije Federerovu svlačionicu (VIDEO)
Džek Sok

Nije imao nikakvu zlu namjeru

Sok uhvaćen kako pokušava da obije Federerovu svlačionicu (VIDEO)

Američki teniser Džek Sok uhvaćen je dok je pred svoj meč pokušao da uđe u svlačionicu Rodžera Federera.

Sok je snimljen kako pokušava da pogodi lozinku kojom bi otključao Federerovu svlačionicu u O2 areni u Londonu, ali bezuspješno.

S obzirom da se cijeli "incident" desio nekoliko trenutaka pred meč Džeka Soka i Majka Brajana u dublu, kao i znajući da je odnos između Švajcaraca i Amerikanca dobar, može se zaključiti da Sok nije imao nikakvu zlu namjeru.

Sok je na Završnom mastersu u Londonu došao do polufinala u konkurenciji dublova, a Federer u konkurenciji singlova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.