Detalji sa vjeridbe Cecinog sina: Od Veljka prsten, a sat sa brilijantima od buduće svekrve (VIDEO)
Veljko vjerio Bogdanu

Svadba u junu sledeće godine

Detalji sa vjeridbe Cecinog sina: Od Veljka prsten, a sat sa brilijantima od buduće svekrve (VIDEO)

Vjeridba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić izazvala je veliku pažnju domaće javnosti. Po srpskim običajima, budući mladoženja je preksinoć sa porodicom isprosio djevojku u njenom domu u Tutinu.

Folk zvijezda Ceca Ražnatović je na „Instagramu“ objavila kratak snimak sa vjeridbe svog sina, trenutak kada je Veljko kleknuo ispred buduće supruge, pitao da li želi da se uda za njega, a kada je Bogdana oduševljeno rekla „da“, stavio joj je skupocjeni dijamantski prsten na ruku.

zRTk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RVN01EQV8vNzkyNmNlNWFhNDVjZjA4ZTgzZWI2N2Y5MjEyZmE0NDUuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Prsten koji je Veljko stavio Bogdani na ruku

Poslije toga je uslijedilo poljubac zaljubljenog para, aplauz prisutnih i čestitke.

Bogdana je i od buduće svekrve Cece, koja nije krila sreću i ponos zbog sinovljeve vjeridbe, dobila vrijedan poklon, sat sa brilijantima, što je Veljkovu vjerenicu ostavilo bez daha.

jWCk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpJN01EQV8vMDg5YmE0ZDZlNTNiYzZhOGRjOGI0NmU0MWY4NWEwYzEuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Poklon od buduće svekrve

"Golupčići moji, neka vam je sa srećom", napisala je folk zvijezda uz snimak na društvenoj mreži.

Oduševljeni su i Bogdanini roditelji, majka Danijela je rekla da je vjeridba protekla u sjajnoj atmosferi i da je najvažnije da se djeca vole.

Čestitke povodom Veljkove vjeridbe, stigle su i od Cecinih koleginica i prijatelja sa javne scene.

Sve najlepše budućim mladencima poželjele su Lidija Vukićević, Snežana Đurišić, Isidora Bjelica, Marina Viskovic, Marina Tadić...

Još prije Veljkove vjeridbe, mediji su spekulisali da će se sin najveće srpske folk zvijezde i Bogdana vjenčati u junu sledeće godine.

Nema sumnje da će se o njihovoj svadbi dugo pričati.

Večernje Novosti
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.