Bojović u Rusiji o progonu DFa
Bojović Klinčevič

Susret sa Klincevičem u Rjazanju

Bojović u Rusiji o progonu DFa

Član predsjedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović susreo se u Rjazanju u Rusiji sa članom Savjeta Federacije i doskorašnjim prvim zamjenikom predsjednika Komiteta za odbranu i bezbjednost Savjeta Federacije Francom Klincevičem, saopšteno je i Demokratske narodne partije Crne Gore.

Bojović je Klinceviča upoznao sa složenom političkom situacijom u Crnoj Gori, progonom Demokratskog fronta i činjenicom da se lideri ovog političkog saveza u Crnoj Gori suočavaju sa montiranom optužnicom za državni udar kao i da su im oduzete putne isprave kako ne bi mogli da realizuju svoje međunarodne aktivnosti.

Bojović je, pored toga, prenio Klinceviču snažno opredjeljenje većinske Crne Gore za najbolje odnose sa Rusijom.

"Klincevič je iskazao podršku našoj principijelnoj politici i zainteresovanost za nastavak saradnje i jačanje odnosa sa našim političkim savezom", saopštili su iz DNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.