Daje 69.000 eura godišnje budućem dečku
Džejn Park

Muke mlade Britanke

Daje 69.000 eura godišnje budućem dečku

Još jedan dokaz da se novcem ne može kupiti sve, a to se pogotovo odnosi na sreću i ljubav, stiže od Britanke Džejn Park (23).

Naime, ona je sa 17 godina osvojila milion funti na lutriji, a sada nudi 60.000 funti (skoro 69.000 euvra) godišnje svom budućem dečku tj. onome ko sa njom želi da provodi vrijeme.

Džejn svakodnevno uživa u skupim stvarima, ide na luksuzna putovanja, ali je shvatila da joj u životu ipak nešto nedostaje.

Otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi. Nikad nije sigurna želi li neko da bude sa njom jer je bogata ili zato što mu se zaista sviđa, prenosi 24sata.hr.

Milion na lotou osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a poslednjih godina povećala je grudi i podigla zadnjicu, a svijet joj se srušio nedavno, kad je raskinula sa svojim dotadašnjim dečkom, 19-godišnjim fudbalerom Džordanom Pigotom.

Nije htjela da otkrije koliko joj je još novca ostalo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.