Uhapšen Podgoričanin, osumnjičen da je tukao ženu i zlostavljao je
ilustracija

Uhapšen Podgoričanin, osumnjičen da je tukao ženu i zlostavljao je

43-godišnji Podgoričanin M.P. (43) uhapšen je juče zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje, laka tjelesna povreda i zlostavljanje na štetu T.K. (40) takođe iz Podgorice.

Policijski službenici su, kako su naveli iz policije, prethodno obaviješteni od strane zaposlenih u KBC CG da je ljekarsku pomoć zatražila T.K.

"Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do saznanja da je oštećena T.K, 09.11.2018.godine, zajedno sa M.P. putovala iz Beograda za Podgoricu. Tokom vožnje ka Podgorici M.P. je, sumnja se, verbalno a zatim i fizički napadao oštećenu zadajući joj više udaraca i upućujući joj prijetnje po život ukoliko ga  prijavi policiji. On je, kako se sumnja, nastavio sa zlostavljanjem po njihovom dolasku u njegov stan. Oštećena je uspjela da pobjegne prvo u „Sigurnu žensku kuću“ a zatim se zbog nanesenih povreda javila u UB KCCG", saopštila je danas Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.