Podgorica: Uhapšeno 5 osoba, oduzeti pištolj, kokain i marihuana
ilustracija

Podgorica: Uhapšeno 5 osoba, oduzeti pištolj, kokain i marihuana

Službenici podgoričke policije uhapsili su pet osoba, pronađeni su i oduzeti pištolj, kokain i marihuana.

Kako je saopštila Uprava policije, uhapšen je D.Š. (46) iz Podgorice koji se potraživao radi obezbjeđivanja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred Specijalnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog sumnje da je počinio KD stvaranje kriminalne organizacije i KD krijumčarenje.

Uhapšen je i M.B. (27) iz Podgorice koji se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dvije godine i četiri mjeseca zbog KD teška krađa i KD falsifikovanje isprave. Takođe, službenici podgoričke policije su pronašli F.B. (24) i B.Š. (21) koji su se potraživali po loklanim potragama. B.Š. se potraživao zbog izdržavanja kazne zatvora za KD razbojništvo.

"Tokom aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih lica i pronalaska nedozvoljenih stvari i predmeta, podgorička policija je kod pet lica pronašla i oduzela pakovanje kokaina i pet pakovanja marihuane. Kontolom vozila u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica, M.D. (40) i L.D. (51), policijski službenici su pregledom torbice M.D. pronašli i oduzeli pištolj marke ČZ P-09 9X19, sa okvirom i osam komada municije. M.D. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu je priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju UP.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.