Bijelo Polje: Zbog vožnje u pijanom stanju kažnjeni sa 60 i 15 dana zatvora
Bijelo Polje, Foto:Kodex

Dvojica uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Bijelo Polje: Zbog vožnje u pijanom stanju kažnjeni sa 60 i 15 dana zatvora

Bjelopoljska policija uhapsila je dva lica zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Nakon podnošenja zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka nadležni sud ovim licima je izrekao zatvorske kazne u trajanju od 60 i 15 dana.

Kako je saopštila Uprava policije,  policijski službenici su juče u naselju Nikoljac, kontrolisali pmv „Reno Clio“ bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.P. (31) iz Bijelog Polja.

"Prilikom kontrole, policijski službenici su upotrebom alkometra kod S.P. konstatovali prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,08 g/kg. S.P. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Protiv S.P. policijski službenici su nadležnom sudiji u Sudu za prekršaje u Bijelom Polju u skraćenom postupku podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je od strane Suda kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 60 dana", naveli su iz policije.

Danas su službenici CB Bijelo Polje kontrolisali vozilo kojim je upravljao I.P. kod kojeg je alkotestiranjem  konstatovano da ima prisustvo alkohola u krvi u količini od 2,49 g/kg.

"Protiv I.P. je nadležnom sudu podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je on kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 15 dana", zaključuje se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.