Tri pobjednika brzopoteznog šahovskog turnira
Pobjednici Turnira

Turnir održan u okviru manifestacije „Novembarski dani“

Tri pobjednika brzopoteznog šahovskog turnira

Tradicionalni Brzopotezni šahovski turnir održan u okviru manifestacije „Novembarski dani“, a u organizaciji šahovskog kluba (ŠK) Mimoza, završen je pobjedom čak tri igrača koja su imala po sedam poena iz devet kola, saopšteno iz kabineta predsjednika Opštine Tivat.

To su bili Trebinjci Božo Marić i Miloš Vlatković i Tivćanin Dragan Popadić, inače predsjednik ŠK Mimoza. Primjenom dodatnog kriterijuma, „buholca“, odlučeno je da prvi bude Marić, drugi Popadić a treći Vlatković.

Četvrti je Nikolić iz Herceg Novog, peti Dragaševic iz Đenovića i šesti Pejović iz Herceg Novog. Učestvovao je 21 igrač iz regiona i to iz Tivta, Budve, Kotora, Herceg Novog, Trebinja i Velike Plane.

Turnir je, u ime pokrovitelja iz otvorio predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac.

„Drago mi je da je turnir veoma kvalitetan. Ovo je samo jedna u nizu manifestacija koju naša opština organizuje u čast 21. novembra Dana opštine. Ocekujemo da se i sve više mladih Tivćana uključi u rad šahovskog kluba Mimoza a mi ćemo klub i dalje podržavati“, rekao je Kusovac.

Nagrade pobjednicima uručio je Josip Stančić sekretar tivatskog kluba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.