Pogledajte grudnjak od milion dolara
Foto:Instagram

Optočen sa više od 2.000 dijamanata

Pogledajte grudnjak od milion dolara

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svijetu – spektakularna revija brenda "Viktorija sikret" na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cijena iznosi “tričavih” milion dolara.

Najpoznatiji brend donjeg veša "Viktorija sikret" u decembru mjesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocjenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv "fantasy bra". 

Ovaj brushalter svake godine dobija svoj redizajn, uvijek je osvježen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne mijenjaju: on je svjetlucav, veoma skup i samo jedna srećnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelijepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine, prenosi Super Žena.

Atraktivna plavuša će za samo mjesec dana na pisti nositi fantasy grudnjak koji je optočen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели elsa hosk (@hoskelsa) дана

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.