Demokrate: Odbornici iz vladajuće strukture da ne glasaju po direktivi Raičevića
Klub odbornika Demokrata u SO Bar

Partijski taster da ovog puta zamijene razumom

Demokrate: Odbornici iz vladajuće strukture da ne glasaju po direktivi Raičevića

Saopštenje predsjednika barske opštine potvrdilo je da vladajuća koalicija, a samo iz njima poznatog razloga, ponedjeljak i sjednicu SO Bar vidi kao ,,dan D", odnosno izborni dan", saopštile su Demokrate Bar a u vezi sa izgradnjom vrtića u tom gradu.

"Naime,  jasna nam je poruka aktuelnog predsjednika Opštine, koja prevedena ovako glasi: "Mi (DPS) imamo većinu i sve nam se može, i zato što ne uvažavamo mišljenje naših građana odbacićemo incijativu i gradićemo tamo gdje smo i htjeli!", stoji u saopštenju.

"Da će vlast diktatorski postupiti jasno nam je bilo i sinoćnom ekspresnom dostavom materijala za sjednicu u kome se, između ostalog, nalazi i dokument pod nazivom: "ZAJEDNIČKA INFORMACIJA OPŠTINE BAR, MINISTARSTVA PROSVJETE I DIREKCIJE ZA JAVNE RADOVE O IZGRADNJI VRTIĆA". U pomenutom dokumentu se na krajnje ogavan način još jednom pokušava uticati na svijest odbornika, i to u formi od 6 zaključaka, koji sadrže "nepobitne činjenice" o tome šta će se desiti ukoliko se odustane od izgradnje vrtića u centru grada. Gle čuda, sa druge strane, u čitavom dokumentu nema ni jedne jedine rečenice koja bi pokazala i prikazala negativne efekte izgradnje vrtića na pomenutom mjestu", navodi se u saopštenju Demokrata. 

"Kako je prvi čovjek Bara današnjim obraćanjem već zauzeo svoj, a iznio stav partije kojoj pripada, i pritom uputio jasnu poruku koalicionim partnerima, odnosno već sada umjesto njih i za njih odlučio, mi koristimo priliku da pozovemo sve odbornike iz vladajuće strukture da ne glasaju po direktivi Raičevića. Naprotiv, vrijeme je da partijski taster ovog puta zamijene razumom, ali i ljubavlju prema gradu i svemu onom što Bar predstavlja, a koju svaki odbornik kao izabrani predstavnik u lokalnom parlamentu treba i mora da osjeća. Do skupštinskog zasijedanja i konačne odluke o izboru lokacije za izgradnju vrtića Klub odbornika Demokrata više se neće oglašavati" , poručuju barske Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.