Raičević: U slučaju vrtića poštovaće glas većine
Dušan Raičević

Raičević: U slučaju vrtića poštovaće glas većine

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, rekao je da očekuje da će zainteresovane strane na sjednici barske Skupštine, na kojoj će biti raspravljano o lokaciji za izgradnju vrtića, voditi konstruktivan dijalog i poštovati glas većine, kao osnovnog demokratskog principa.

Sjednica barske Skupštine, na kojoj će biti razmatrana građanska inicijativa, koju je podnijelo preko 2,7 hiljada građana protiv izgradnje vrtića u dvorištu Gimnazije "Niko Rolović", zakazana je za ponedjeljak.

Raičević je rekao agenciji MINA da su, kao odgovorni ljudi, otvorili vrata predstavnicima građana potpisnicima peticije.

"Oni su na sastanku u Opštini Bar iznijeli svoje zahtjeve i tom prilikom smo došli do zajedničkog stava da se privremeno obustavi izvođenje radova i da na sjednici Skupštine Opštine Bar, sa jednom tačkom dnevnog reda, otvorimo dijalog na ovu temu", rekao je Raičević.

Prema njegovim riječima, Skupština Opštine je mjesto koje najbolje oslikava glas naroda.

"Preostaje nam samo da se svi zajedno usredsredimo na vođenje jednog konstruktivnog dijaloga koji će kao rezultat imati definisanje zajedničkog stava, uz očekivanje da sve zainteresovane strane poštuju glas većine, kao osnovnog demokratskog principa", zaključio je Raičević.

RTCG/MINA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.