Zbog pasoša: Knežević pozvan u Rusiju, umjesto njega ide Bojović
Milan Knežević

Zbog pasoša: Knežević pozvan u Rusiju, umjesto njega ide Bojović

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević dobio je poziv da prisustvuje svečanosti pod nazivom “Dan otvorenih vrata” u Rjazanju i otkrivanju spomenika legendarnom generalu i načelniku Generalštaba Sovjetskog Saveza Vasiliju Filipoviču Margelovu, saopšteno je iz njegove partije.

Na vojnoj akademiji koja nosi ime generala Margelova predviđeno je osveštenje hrama i svečana liturgija koju će služiti Rjazanjski i Mihajlovski mitropolit Marko, navode iz DNP-a.

Dodaje se da će se učesnicima svečanosti iz političkog i društvenog života Rusije obratiće se i ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu, a predviđeni su i brojni bilateralni susreti sa predstavnicima državne Dume i Savjeta Federacije.

"Nakon što je sudija Suzana Mugoša na zahtjev Milivoja Katnića ponovo oduzela pasoš lideru DNP- a, nemamo nikakvu dilemu da se radi o koordiniranoj akciji režima kako bi se spriječile međunarodne aktivnosti Milana Kneževića.   

Više je nego očigledno da njegove posjete predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, učešće na PSSE i nedavni sadržajni susreti u Moskvi, predstavljaju latentnu opasnost za režim koji ima za cilj da predsjednika DNP- a u kontinuitetu ili šalje u zatvor, ili da mu oduzimanjem putnih isprava nametne svojevrsnu izolaciju.

Zbog toga će DNP na ovoj svečanosti predstavljati Vladislav Bojović, član Predsjedništva i doskorašnji poslanik, koji će u ime Milana Kneževića uzeti učešće na ovoj svečanosti, i još jednom ponoviti naša programska načela o neophodnosti razvoja najboljih odnosa sa bratskim ruskim narodom koji su narušeni odlukom režimske Crne Gore", saopšteno je iz DNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.