Glumica Demi Mur u vezi sa Beograđankom
Demi Mur

Glumica Demi Mur u vezi sa Beograđankom

Vest o vezi popularne glumice Demi Mur (56) neprestano iznenađuje fanove, iako glasine kruže od početka 2017. Naime, glumica je skoro tri godine u vezi sa beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par rijetko pojavljuje zajedno u javnosti.

Čini se da je Demi nakon nekoliko propalih veza i tri propala braka napokon našla sreću u ljubavi. Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom Mandžukom, a u vezi su nešto više od dvije godine, piše Radar onlajn. 

Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gdje je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land". 

MashaDemiMII

Par se zajedno brine o Mašinoj ćerki Rumi, kako navodi pomenuti portal, a veza je dugo sakrivana od javnosti. Maša svoje praznike često provodi sa Demi i njenom porodicom. 

Prošle godine su zajedno provele nekoliko dana u Beogradu gdje su na splavovima uživale do kasno u noć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.