Vučić davao intervju, Albanci dobacivali sa prozora: Kako ih niko nije naučio kako treba da se ponašaju
Aleksandar Vučić

Dijalog će biti nastavljen tek kada Priština povuče sve protivpravne odluke

Vučić davao intervju, Albanci dobacivali sa prozora: Kako ih niko nije naučio kako treba da se ponašaju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u četvrtak uveče u Briselu posle nove runde razgovora sa predstavnicom EU Federikom Mogerini i predsjednikom Kosova Hašimom Tačijem da će dijalog biti nastavljen tek kada Priština povuče sve protivpravne odluke.

Vučić je ponovo ukazao da su, u političkom smislu, pred Srbijom teški dani, jer je prištinska strana u poslednjih nekoliko dana povukla niz poteza kojima se krše međunarodni sporazumi i dosadašnji dogovori. Međutim, on je istakao:

"Primijenićemo sve mere da zaštitmo našu zemlju i naš narod!". 

Tokom obraćanja Vučića novinarima ispred zdanja gdje se vodio dijalog, sa prozora jednog od okolnih zgrada čulo dobacivanje na albanskom. 

"E što ovi Albanci vole ovoliko da viču sa prozora", kazao je Vučić i zapitao „kako ih niko nije naučio kako treba da se ponašaju da ne bi ometali komšije".

Pogledajte na 12 i 50:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.