Radnik na aerodromu sa prtljagom utovario i sebe i odletio u Čikago
Foto: Getty/ilustracija

Zaposleni ga pronašli u prtljažniku

Radnik na aerodromu sa prtljagom utovario i sebe i odletio u Čikago

Radnik na aerodromu u Kanzas Sitiju u SADu koji je radio na utovaru prtljaga u avion, zaspao je u kargo dijelu aviona i odletio za Čikago.

Zaspati na poslu nije uvijek dobra ideja, ali ako vas niko ne uhvati onda nije ništa strašno. Nažalost, to se ne bi moglo reći za ovaj slučaj.

Dvadesetsedmogodišnjak nije ni osjetio da je avion poletio, a zaposleni na aerodromu u Čikagu pronašli su ga u prtljažniku. Nije poznato da li je sve vrijeme spavao ili se probudio usred leta.

Portparol kompanije Amerikan Erlajns rekao je da je radnik „nenamjerno zaspao“ i da mu nije bila potrebna nikakva medicinska pomoć potom.

Iako je avio-kompanija bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, sigurno je da niijsu bili srećni zbog njegovog ponašanja o kojem pak, nijesu pričali.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.