Juventus poražen od Mančester Junajteda, Real deklasirao Plzen
Foto:Getty images

4. kolo LIge šampiona

Juventus poražen od Mančester Junajteda, Real deklasirao Plzen

Sinoć su odigrani mečevi 4. kola Lige šampiona po grupama "E", "F", "G" i "H", a najveću pažnju je zasigurno privukao duel Juventusa i Mančester Junajteda.

U grupi "E", Bajern Minhen je na "Allianz Areni" u Minhenu savladao AEK iz Atine rezultatom 2:0. U istoj grupi, Benfika je u Lisabonu remizirala 1:1 protiv Ajaksa.

Nakon 4. kola, lider grupe je Bajern sa 10 bodova, a prate ga Ajaks sa 8, Benfika 4 i AEK bez bodova.

Lion je u grupi "F" na stadionu "Parc Olympique Lyonnais" u Lionu remizirao 2:2 protiv Hofenhajma. U drugom meču ove grupe Mančester SitI je na "Etihadu" pobijedio Šaktjar Donjcsk sa ubjedljivih 6:0.

U ovoj grupi na prvom mjestu je Mančester SitI sa 9 bodova, drugi je Lion sa 6, Hofenhajm ima 3 boda, a Šaktjar Donjeck 2 boda.

U grupi "G", Viktoria Plzen je pred domaćom publikom na "Doosan Areni" doživjela debakl protiv Real Madrida koji je slavio sa 5:0. U istoj grupi, CSKA je u utakmici koja se igrala u terminu od 18.55 sati u Moskvi poražen od Rome sa 1:2. 

Prvo mjesto u grupi "G" zauzima Real sa 9 bodova, koliko ima i Roma, CSKA Moskva ima 4, a posljednji Plzen samo jedan bod.

Juventus je u grupi "H" u Torinu poražen od Mančester Junajteda rezultatom 1:2.  U istoj grupi, Valensija je u terminu od 18.55 sati na "Estadio de Mestalli" u Valensiji savladala Young Boys sa 3:1.

U ovoj grupi prvo mjesto zauzima Juventus sa 9 bodova, drugi je Mančester Junajted sa 7, Valensija ima 5, a Young Boys samo jedan bod.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.