Radunović osuđivan 17 puta, najčešće zbog nasilja
Foto:Screenshot

Osumnjičen da je pretukao djevojke

Radunović osuđivan 17 puta, najčešće zbog nasilja

Miomir Radunović, koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote u centru grada brutalno pretukao dvije djevojke, 17 puta je pravosnažno osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu, piše Pobjeda.

Osuđivan je za različita krivična djela, a najbrojnija su ona za nasilje.

Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split, navodi Pobjeda.

Osuđivan je na 17 kazni zatvora u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a takođe su mu izricane popravno-vaspitne mjere kao maloljetniku.

Podsjećamo, Radunović je uhapšen juče oko 10 sati nakon četiri dana bjekstva.

Radunović je četiri sata kasnije priveden na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično djelo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Radunović će nakon isteka zadržavanja biti priveden sudiji za istrage Osnovnog suda u Podgorici, koji će se izjasniti o pritvoru. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.