Pretresi u Podgorici, Beranama, Nikšiću, tri osobe uhapšene u glavnom gradu
Oduzeto oružje i municija,foto:Uprava policije

Pretresi u Podgorici, Beranama, Nikšiću, tri osobe uhapšene u glavnom gradu

Podgorička policija uhapsila je tri osobe koja je izvjesni period potraživala. Takođe, službenici crnogorske policije izvršili su danas pretrese u Podgorici, Beranama, Danilovgradu i Nikšiću.

Službenici Centra bezbjendosti Berane su juče i danas izvršili pretrese na više lokacija koje koriste J.D. i J.N. iz Berana.

"Tom prilikom policija je pronašala i oduzela pušku sa optičkim nišanom marke „Nrconija“ kalibra 4,5 mm, registarske oznake, masku M59 i gasni pištolj. O događaju je obaviješten nadležni tužilac", navodi se u policijskom saopštenju.

Takođe službenici podgoričke, danilovgradske i nikšićke policije su danas izvršili pretrese stanova, drugih prostorija i vozila na četiri lokacije, koje koriste A.D. (25), B.L. (35), oba iz Podgorice, i D.M. (37) iz Nikšića.

"Tom prilikom policija je pronašla i oduzela: pušku marke M48 cal. 7,9mm, lovačku pušku, 84 metaka različitog kalibra, 26 komada lovačke municije, četiri komada registarskih oznaka kao i notes sa ispisanim novčanim transakcijama. O događaju je obavješten državni tužilac. Navedeni predmeti i stvari će biti predmet vještačenja", kazali su iz UP.

Službenici CB Podgorica su, u aktivnostima usmjerenim na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica,uhapsili tri lica koja su se već izvjesni period potraživala.

"Dva su se lica potraživala zbog izbjegavanja izdržavanja kazni zatvora na koje su osuđena pravosnažnim presudama, dok se jedno lice potraživalo radi obezbjeđivanja njegovog prisustva u krivičnom postupku. Slobode su lišeni Z.R. (38) iz Podgorice, koji je osuđen na tri godine i šest mjeseci zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga; S.D. (19) iz Podgorice, osuđena na sedam mjeseci zbog KD teška krađa; i B.J. (22) iz Podgorice, protiv kojeg se vodi krivični postupak zbog KD ugrožavanje javnog saobraćaja. Prva dva lica sprovedena su u ZIKS", zaključili su iz crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.