Kopča na kaišu u obliku bombe izazvala uzbunu u Barseloni

Kopča na kaišu u obliku bombe izazvala uzbunu u Barseloni

Uzbuna zbog koje su evakuisana dva voza u glavnoj željezničkoj stanici u Barseloni je posle policijske pretrage proglašena lažnom.

Uzbunu je izazvala sumnjiva sadržina jednog kofera, u kojem je, kako je posle istrage utvrđeno, kopča na kaišu bila u obliku bombe.

Zvaničnik španske Nacionalne policije rekao je da je uzbuna ukinuta kada je policija u Madridu potvrdila da sumnjiv predmet u koferu jedne putnice koja je putovala vozom u Barseloni ne predstavlja nikakvu opasnost.

Policija je prethodno pretresla vozove i pregledala željezničku prugu pošto je bezbjednosni skener na centralnoj stanici u Barseloni identifikovao objekat u obliku moguće eksplozivne naprave u jednom koferu.

Prema katalonskoj regionalnoj policiji koja je preko tvitera poslala sliku snimljenog kofera, ispostavilo se da je sumnjivi predmet kopča na kaišu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.