Stižu nove AirPods slušalice (VIDEO)
Foto: Apple, ilustracija

Detalji dospjeli u javnost

Stižu nove AirPods slušalice (VIDEO)

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Na odobrenje nadograđene verzije AirPods slušalica čeka se još od prošle godine.

Apple, međutim, ne želi o tome da priča, ali su objavljeni detalji u vezi sa bežičnim punjačem.

Sada se iz papira koje posjeduje grupa Bluetooth Special Interest otkrivaju još neki detalji.

U bazi podataka su se pojavile nove AirPods slušalice sa hardverom broj REV 1.1 (trenutna verzija je REV 1.0), i modeli pod brojevima A2031 i A2032. Ovo bi mogle biti brojke za lijevu i desnu slušalicu, jer se računaju kao dva zasebna bluetooth uređaja.

Takođe se ispostavilo da se sada konekcija uspostavlja preko Bluetooth-a 5.0

Glasine o novim AirPods slušalicama, međutim, nisu sadržale baš puno detalja.

Može se naslutiti da će podržavati funkciju Hey Siri, zahvaljujući naprednijem čipu. Hey Siri funkcija je predstavljena i na uvodu u septembarskom Keynote-u.

Takođe, pomenuti bežični punjač bi mogao da bude uključen u pakovanje iako će vjerovatno izgledati malo drugačije u odnosu na trenutnu verziju.

Iako datum pojavljivanja AirPods 2 slušalica još uvijek nije poznat, može se pretpostaviti da na njih nećemo čekati dugo.

Pogledajte video i vidite kako izgledaju...

B92
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.