Ovako izgleda brushalter vrijedan milion dolara (FOTO)
Foto: hoskelsa/Instagram, screenshot

Ukrašen Swarovski dijamantima

Ovako izgleda brushalter vrijedan milion dolara (FOTO)

Modna kuća Victoria's Secret predstavila je svoj novi Fantasy bra, brushalter koji će otvoriti njihovu ovogodišnju modnu reviju.

Čast da ga nosi ove godine je pripala Šveđanki Elsi Hosk, manekenki sa sedmogodišnjim stažom Victorijinog anđela. 

7e730b6598406364b1725e584bf219a2

Foto: hoskelsa/Instagram, screenshot

Brushalter je dizajnirala draguljarnica Swarovski i načinjen je od 21.000 dijamanta i njegova vrijednost procjenjuje se na milion dolara.

Izrada brushaltera trajala je 930 sati, a manekenka će na reviji uz njega nositi i kristalnu ogrlicu te narukvice koje je za Swarovski dizajnirao Kristofer Kane.

442523762204861253321462932841601690682623n

Foto: hoskelsa/Instagram, screenshot

"Ovo je Fantasy bra?! O moj bože!", bila je prva Elsina reakcija na skupi brushalter kako otkriva Harper's Bazaar.

"Ovo je najljepši brushalter koji sam vidjela u svojoj karijeri, a odlično se uklapa i u moj lični stil. Vraća me u 90-e i cijeli je načinjen od dijamanta - što je za mene savršeno", prokomentarisala je oduševljena manekenka, a zatim je na svom Instagramu pokazala i kako joj stoji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.