U CG uhapšena tri lica po međunarodnim potjernicama, u Srbiji uhapšen Ulić
Interpol

U CG uhapšena tri lica po međunarodnim potjernicama, u Srbiji uhapšen Ulić

Službenci Sektora granične policije su, na graničnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, lišili slobode lice Genc Breznica (59) iz Srbije na osnovu međunarodne potjernice raspisane od strane NCB Interpol Beograd.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Breznica se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od četiri godine i devet mjeseci, na koju je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog djela nezakonita proizvodnja, posjedovanje i distribucija narkotika.

Takođe, službenici OB Ulcinj su lišili slobode Suada Arifovića (50) takođe iz Srbije koji se potraživao po međunarodnoj potjernici koja je raspisana od starne NCB Interpol Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Osim toga, po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol UNMIK na Graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je lišila slobode Džavita Berišu (42) državljanina Kosova.

"Beriša se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci zbog krivičnog djela razbojništvo počinjenog na Kosovu", saopšteno je.

U Srbiji je po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica lišen slobode Darko Ulić (31) iz Bara.

On se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela prevara, kazali su iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.